Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

BMW офіційно представила шосте покоління моделі M3

Нарешті німці розсекретили довгоочікувані топові модифікації 3-Series, а саме: седан BMW M3 Competition та купе М4. Головною особливістю цих версій стане величезна вертикальна радіаторна решітка та трохи змінені форми передніх фар. На європейському ринку новачок буде конкурувати з такими монстрами як Mercedes C63 AMG, Audi RS 4 Avant та Alfa Romeo Giulia Quadrofoglio. За попередньою інформацією, ціни на нове покоління BMW M3 стартуватимуть з позначки у 70 тисяч євро.

Оновлення моделі BMW M3 призвело до появи сучасних функцій а саме: адаптивних амортизаторів, жорсткого кріплення двигуна, шестипоршневі дискові гальма та активний диференціал. Доступ до систем активується через інформаційно-розважальну систему iDrive. Опційний пакет BMW M Pro зніме обмеження швидкості та пересуне максималку до відмітки у 290 км/год. Також не слід забувати такі опції як агресивні бампери, карбонові накладки та унікальні 19-ті або 20-ті колісні диски. До уваги покупців прикуті нові кольори окрасу кузова під оригінальними назвами - Sao Paulo Yellow, Toronto Red та Isle of Man Green.

В середині новий BMW M3 має власні унікальні особливості, це стосується написів та шильдиків М3 та особливих ковшеподібних передніх сидінь. Спортивні крісла виконані з карбону і мають дуже просунуту бокову підтримку. Дечкі елементи салону за умовчанням мають шкіряне оздоблення. В інтер҆ єрі залишився стандартний 12,3-дюймовий цифровий дисплей панелі приладів та стереосистема Harman\Kardon на 16 динаміків, яка керується за допомогою жестів.

До речі, нова M3 матиме два окремих варіанта – звичайний з меньш потужним двигуном, заднім приводом та 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей та зарядженим повноприводним варіантом, який крім більшої потужності буде поставлятися лише з автоматом. Як вдомо, BMW 3-Series має спортивні амбіції та позиціонується як швидкий та керований автомобіль, але коли мова заходить про спорт, баварці готові підключити важку альтилерію у вигляді модифікації M3. Сучна модель M3 оснащена системою повного приводу від старшої моделі М5, а під капотом розміщено розкішний та сучасний 6-циліндровий двигун з подвійним наддувом об҆ ємом 3 літри. При базовому налаштуванні, двигун розвиває 475 к.с. а с прошивкою Competition, потужність підіймається до 503 к.с. та 650 Нм крутного моменту. В останьому випадку автомобіль здатен прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 3,9 секунд. Максимальна швидкість заявлена на рівні 250 км/год. Також слід нагадати, що система повного приводу може перерозподіляти крутний момент до 100% на задню вісь…

 

25.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

BMW офіційно представила шосте покоління моделі M3

Політика конфіденційності